Vad tycker du?

Vad tycker du om Lergigan? Har du egna erfarenheter? Frågeställningar? Svar på andras frågor?

Kommentera nedan – eller skicka ett mail (hit).

2 tankar kring ”Vad tycker du?

  1. falo

    Jag får Lergiggan 25mg utskrivet mot ångest och sömnproblem, enl mig så funkar dessa inte alls, jag sover fortfarande dåligt och vaknar 3-4 ggr per natt, sedan får jag Zopiklon pilum 5mg som jag ska ta före sovdax, detta hjälper inte alls

  2. Thure

    Fungerar bra vid panikångest men sedan blir man en ”zombie”. Har ingen lust att göra någonting vill bara ligga i sängen och vänta på att effekten (biverkning) ska försvinna har på gott i 16 timmar nu.
    Undrar om det är värt detta, bättre att låta panikångesten ha sin ”naturliga” gång och slippa biverkningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *